Inschrijven voor nieuwe patiënten

Welkom op de pagina voor het inschrijven van nieuwe patiënten.

De praktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten

Een uitzondering kan gemaakt worden voor personen van wie andere gezinsleden reeds ingeschreven staan in de praktijk. Vul in dat geval het onderstaande inschrijfformulier in met vermelding van de reeds ingeschreven gezinsleden.

Wilt u gebruik maken van onze eHealth diensten zoals het eConsult of online herhaalrecepten aanvragen? Dan kunt u een account aanmaken zodra u van de assistente een bevestiging heeft gekregen dat u daadwerkelijk bent ingeschreven in de praktijk. U maakt dan een account aan voor ons beveiligde patientenportaal door op de button ‘Account aanmaken’ te klikken. Let op: u kunt dus alleen een account aanmaken als u bent ingeschreven in de praktijk. Eerst inschrijven als nieuwe patiënt? Lees dan hieronder verder.

Door het invullen van onderstaand formulier kunt u ons laten weten dat u zich aan wilt melden in de praktijk. Wij vragen u om per persoon 1 formulier in te vullen. Dit ivm de individuele BSN (sofi) nummers en evt de verzekeringsgegevens.

Ook willen we u vragen om toestemming om een deel van de medische gegevens te mogen uitwisselen met andere zorgverleners via het landelijk medisch schakelpunt. De zgn OPT-in verklaring.

Wij stellen het op prijs wanneer u daarna een kennismakingsgesprek met een van ons aan wilt gaan, zodat we elkaar eens kunnen zien en spreken zonder dat er direct een medisch probleem aanwezig is.

  Persoonsgegevens

  Geslacht

  Initialen*

  Voornaam*

  Achternaam*

  Meisjesnaam

  Geboortedatum*

  Geboorteplaats*

  Burgerlijke staat

  Beroep

  Was u in het verleden al eerder bij de Huisartsenpraktijk Slot ingeschreven?

  Zijn er al gezinsleden bij Huisartsenpraktijk Slot ingeschreven?

  Noem 1 van de gezinsleden

  Adresgegevens

  Straatnaam*

  Huisnummer*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Verzekeringsgegevens

  BSN / Sofinummer*


  Verzekeraar*


  UZOVI nummer (4 cijferig getal op uw verzekeringspas)


  Klantnummer*


  Vorige huisarts


  Wilt u uw vorige huisarts laten weten dat u overgestapt bent naar onze praktijk vragen uw dossier door te sturen?  Neem contact met ons op