Maak een afspraak

Online afspraak maken

Via onderstaande button kunt u eenvoudig uw afspraak online maken met uw huisarts.

Afspraak per telefoon

Op alle werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur is onze huisartsenpraktijk telefonisch bereikbaar op 035-53 829 88.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kunnen wij u thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Een huisbezoek kan worden aangevraagd op 035-53 829 88.

Wij dringen er op aan om, wanneer het enigszins mogelijk is, wel naar de praktijk te komen en geen visite aan te vragen. In onze praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter dan thuis. (Ook kost het veel tijd om visites af te leggen.) Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar de praktijk te komen.

Blaricum

Consult via e-mail

Het e-mail consult is uitsluitend bedoeld voor uitslagen en eenvoudige vragen, NOOIT voor dringende vragen! Voordat u een vraag kunt stellen dient u eerst in te loggen. U krijgt binnen een werkweek antwoord.

Huisartsenpost Blaricum

Spoed tijdens werkdagen, binnen openingstijden

Voor levensbedreigende situaties op alle werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur kunt u direct naar de praktijk komen of bellen op nummer 035-53 829 88. Kiest u in het keuzemenu aan de telefoon de “1” : de spoedlijn. Indien u dit nummer onterecht belt zijn wij genoodzaakt de verbinding te verbreken.

Spoed buiten openingstijden

Bij levensbedreigende situaties buiten onze openingstijden, bel: 112 of 088-1309600(huisartsenpost Blaricum). De huisartsenpost is alleen bedoeld voor levensbedreigende situaties of dringende medische vragen, die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Voor een bezoek aan de huisartsenpost dient u vooraf te bellen met 088-1309600. Een speciaal getrainde assistente zal beoordelen op welke manier u het beste geholpen kunt worden. Dit kan zijn d.m.v. een telefonisch advies, een afspraak op de huisartsenpost of een (spoed)visite door één van de dienstdoende huisartsen bij u thuis.

De huisartsenpost Blaricum bevindt zich op het terrein van Tergooi ziekenhuizen. Naast de huisartsenpost is daar ook een dienstapotheek aanwezig.

Neem contact met ons op