Voor alle vragen betreffende uw gezondheid tijdens (verre) reizen kunt u terecht bij ons. Gebruik bij voorkeur eerst het intakeformulier reizigersadvisering. Aan de hand van de door u ingevulde vragenlijst geven wij u een persoonlijk reizigersadvies, afgestemd op uw relevante medische gegevens en medicijngebruik.

Let op sinds 1 januari zijn wij geen gele koorts locatie meer. 

 

De kosten voor dit advies bedragen € 60,00 per persoon. Dit is inclusief het adviesconsult en het toedienen van vaccinaties. De kosten voor de vaccins betaalt u aan de apotheek. Voor reisadviezen voor het hele gezin hanteren wij een aangepast tarief. Informatie hierover is verkrijgbaar bij de assistente. Het reizigersadvies valt buiten de standaarddekking van uw verzekering. U kunt bij uw verzekeraar nagaan of de kosten vanuit uw eventuele aanvullende dekking wel worden vergoed. Ook informeren wij reizigers via deze website over ziekten op reis en hoe deze kunnen worden voorkomen.

N.B. Aan het reizigersadvies zijn kosten verbonden die, afhankelijk van de verzekering, wel of niet vergoed worden. Informeer daarvoor bij uw ziektekostenverzekeraar. In het tarief voor het reizigersconsult bij de huisarts zijn een reizigersadvies op maat, afgestemd  op uw persoonlijke gezondheidssituatie, het vaccinatieadvies, malariapreventie en het toedienen van de vaccinaties inbegrepen. De kosten voor de vaccinaties bij de apotheek zijn niet inbegrepen. Hiervoor ontvangt u een rekening van de apotheek.

Intakeformulier reizigersadvisering

(per reiziger 1 formulier invullen)

Bent u bekend met, of behandeld voor