Spoedgevallen

Spoed!

‘Spoedeisend’ zijn gezondheidsklachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Bijvoorbeeld toenemende benauwdheid, verlammingsverschijnselen, heftige pijn, een ernstig(e) ziek kind of een ongeluk in huis. Of als u zó ongerust bent dat u een medisch advies wilt vragen.

Heeft u met spoed medische hulp nodig?

  • Bel bij een levensbedreigende situatie altijd het landelijke alarmnummer 112
  • Neem tijdens kantoortijden contact op met de praktijk: 035 – 53 829 88
  • Neem buiten kantoortijden contact op met de huisartsenpost Blaricum: 088-1309600

Houdt u bij het maken van een afspraak uw verzekeringspasje bij de hand.

Bloemen

Huisartsenpost Blaricum

Spoed tijdens werkdagen, binnen openingstijden

Voor levensbedreigende situaties op alle werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur kunt u direct naar de praktijk komen of bellen op nummer 035-53 829 88 : toets “1” voor direct contact.

Indien u dit nummer onterecht belt zijn wij genoodzaakt de verbinding te verbreken.

Spoed buiten openingstijden

Bij levensbedreigende situaties buiten onze openingstijden, bel: 088-1309600(huisartsenpost Blaricum).

De huisartsenpost is alleen bedoeld voor levensbedreigende situaties of dringende medische vragen, die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Voor een bezoek aan de huisartsenpost dient u vooraf te bellen met 088-1309600. Een speciaal getrainde assistente zal beoordelen op welke manier u het beste geholpen kunt worden. Dit kan zijn d.m.v. een telefonisch advies, een afspraak op de huisartsenpost of een (spoed)visite door één van de dienstdoende huisartsen bij u thuis.

De huisartsenpost Blaricum bevindt zich op het terrein van Tergooi ziekenhuizen. Naast de huisartsenpost is daar ook een dienstapotheek aanwezig.

Neem contact met ons op