De praktijk

Huisartsenpraktijk Slot, gevestigd in het gezondheidscentrum Blaricum (dorp) “De Lloods”, is in 2014 opgericht door Katerijne Slot. Katerijne is vanaf 2000 huisarts, de eerste 7 jaar werkte zij in Leusden en vanaf 2008 is zij huisarts te Blaricum. Sinds 1 januari 2014 heeft Katerijne Slot de praktijk in Blaricum overgenomen van huisarts Joke Lanphen.

Op maandag, woensdag en donderdag werkt huisarts Katerijne Slot in de praktijk te Blaricum.

Op dinsdag, donderdagochtend en vrijdag werkt huisarts Hylke van Thiel in de praktijk.

dsc06376

Hylke van Thiel is huisarts sinds 2011. Zij heeft in verschillende praktijken in Amsterdam gewerkt. Ook heeft zij werkervaring opgedaan binnen de spoedeisende hulp, gynaecologie, psychiatrie, interne en forensische geneeskunde. Sinds 2021 werkt Hylke als huisarts in Blaricum op dinsdag, donderdagochtend en vrijdag.

LET OP: het inloopspreekuur voor alle huisartsenpraktijken in De Lloods is vervallen.

Huisartsenpraktijk Slot te Blaricum is een moderne praktijk waar de patiënt centraal staat. Zo hebben we dagelijks spreekuur, behoren e-consults tot de mogelijkheden, kun je herhaalrecepten online regelen en uiteraard kun je je ook online inschrijven. Vanwege de corona pandemie is het helaas niet mogelijk om je afspraken online te maken. Neemt u voor het maken van een afspraak contact op  met de assistente. Onze praktijk wordt bezocht door patiënten uit Blaricum, Laren (NH), Eemnes en Huizen (NH).

Onze werkwijze kenmerkt zich door open communicatie, een persoonlijke benadering en betrokkenheid bij elke patiënt. We streven naar een optimaal toegankelijk en transparante huisartsenzorg en het bieden van optimale service.

Ons praktijkgebouw is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er bevinden zich op de begane grond, bij de entree, twee rolstoelen die bezoekers kunnen gebruiken voor een bezoek aan een huisartsenpraktijk.

Neem contact met ons op