De praktijk

Huisartsenpraktijk Slot, gevestigd in het gezondheidscentrum Blaricum (dorp) “De Lloods”, is in 2014 opgericht door Katerijne Slot. Katerijne is vanaf 2000 huisarts, de eerste 7 jaar werkte zij in Leusden en vanaf 2008 is zij huisarts te Blaricum. Sinds 1 januari 2014 heeft Katerijne Slot de praktijk in Blaricum overgenomen van huisarts Joke Lanphen.

Op maandag, woensdag en donderdag werkt huisarts Katerijne Slot in de praktijk te Blaricum.

Op maandagochtend, dinsdag en vrijdag werkt huisarts Anne Karine Wilbrink in de praktijk.

De Lloods gebouw

Huisarts Anne Karine Wilbrink heeft in 2006 de opleiding tot tropenarts gedaan en een periode in Nepal gewerkt. Na terugkeer in Nederland heeft zij in 2012 de huisartsopleiding afgerond en in verschillende praktijken gewerkt, o.a. een langere periode in Hoorn. Sinds 2014 werkt Anne Karine als huisarts in Blaricum op de maandagochtend, dinsdag en vrijdag.

LET OP: in verband met corona is het dagelijkse inloop spreekuur tijdelijk afgeschaft en is het momenteel niet mogelijk om uw afspraak bij de huisarts online te maken. Neemt u voor het maken van een afspraak altijd eerst telefonisch contact op met de praktijk. 

Huisartsenpraktijk Slot te Blaricum is een moderne praktijk waar de patiënt centraal staat. Zo hebben we dagelijks inloopspreekuur tussen 08:00-08:15, behoren e-consults tot de mogelijkheden, kun je herhaalrecepten online regelen, jouw afspraken online maken en uiteraard kun je je ook online inschrijven. Onze praktijk wordt bezocht door patiënten uit Blaricum, Laren (NH), Eemnes en Huizen (NH).

Onze werkwijze kenmerkt zich door open communicatie, een persoonlijke benadering en betrokkenheid bij elke patiënt. We streven naar een optimaal toegankelijk en transparante huisartsenzorg en het bieden van optimale service.

Ons praktijkgebouw is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er bevinden zich op de begane grond, bij de entree, twee rolstoelen die bezoekers kunnen gebruiken voor een bezoek aan een huisartsenpraktijk.

Neem contact met ons op