Alle huisartsenpraktijken in Gezondheidscentrum De Lloods werken nauw met elkaar samen en vormen samen een moderne praktijk waar de patiënt centraal staat. Zo hebben we dagelijks spreekuur, behoren e-consults tot de mogelijkheden, kun je herhaalrecepten online regelen en uiteraard kun je je ook online inschrijven. Op de link naar de inschrijfpagina lees je welke praktijken momenteel geopend zijn voor nieuwe patiënten. Onze praktijken wordt bezocht door patiënten uit Blaricum, Laren (NH), Eemnes en Huizen (Blaricummermeent en Bijvank). Onze werkwijze kenmerkt zich door een open communicatie, een persoonlijke benadering en betrokkenheid bij elke patiënt. We streven naar een optimale efficiëntie in de  toegankelijkheid van onze zorg.

Ons praktijkgebouw is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bij de ingang op de begane grond bevinden zich twee rolstoelen die bezoekers kunnen gebruiken voor een bezoek aan de praktijk.

Kosten huisartsenzorg en aanvullend onderzoek

Huisartsenzorg valt niet onder het eigen risico. Dus uw telefoontje met de praktijk, uw bezoek aan de praktijk of het bezoek thuis van de huisarts  wordt altijd vergoed door uw zorgverzekeraar.

Dit geldt niet voor bezoek aan de specialist in het ziekenhuis. Voor deze kosten wordt wél eerst uw eigen risico aangesproken.
Ook als de huisarts extra onderzoek aanvraagt, bijvoorbeeld bloedonderzoek, een kweek of een röntgen foto, dan gaat dit eerst af van uw eigen risico. Dit geldt eveneens voor de kosten voor bloedafname die op de huisartsenpraktijk plaatsvindt. Medicijnen vallen ook onder uw eigen risico. Dat betekent dat de eerste kosten oplopend tot aan het bedrag van uw eigen risico door u zelf betaald moeten worden.

Daarnaast zijn er ook steeds meer medicijnen (bijvoorbeeld de maagmiddelen) en ook bloedonderzoeken (bepaalde vitamines) die helemaal niet meer vergoed worden. En voor sommige middelen geldt een eigen bijdrage.
De tarieven die gelden zijn afhankelijk van de zorgverzekeraar. Wij raden u aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor meer informatie over uw individuele situatie.