Reisinformatie

Voor alle vragen betreffende uw gezondheid tijdens (verre) reizen kunt u terecht bij ons. Gebruik bij voorkeur eerst het reizigersformulier dat u vindt door te klikken op Aanvraag advies ivm verre reis. Aan de hand van de door u ingevulde vragenlijst geven wij u een persoonlijk reizigersadvies, afgestemd op uw relevante medische gegevens en medicijngebruik.

De kosten voor dit advies bedragen € 56,57 per persoon. Dit is inclusief het adviesconsult en het toedienen van vaccinaties. De kosten voor de vaccins betaalt u aan de apotheek. Voor reisadviezen voor het hele gezin hanteren wij een aangepast tarief. Informatie hierover is verkrijgbaar bij de assistente. Het reizigersadvies valt buiten de standaarddekking van uw verzekering. U kunt bij uw verzekeraar nagaan of de kosten vanuit uw eventuele aanvullende dekking wel worden vergoed.

Ook informeren wij reizigers via deze website over ziekten op reis en hoe deze kunnen worden voorkómen. Kijk bij een van de onderwerpen hieronder om te vinden wat u zoekt!

Bloemen

Neem contact met ons op